Poraz vaterpolista Partizana u Rijeci

Izvor: RTS, 25.Mar.2015, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz vaterpolista Partizana u Rijeci

Vaterpolisti Partizana izgubili su u Rijeci od ekipe domaćeg Primorja sa 14:8 (0:0, 3:2, 4:1), u utakmici 7. kola B grupe Lige šampiona.

Crno-beli su pretrpeli peti poraz i ostali četvrti na tabeli, dok je Primorje petom pobedom obezbedilo učešće na završnom turniru elitnog takmičenja.
Mladi tim Vladimira Vujasinovića dugo je odolevao velikom favoritu pružajući snažan otpor do >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poslednje četvrtine susreta.
Tada su crno-beli definitivno posustali, a do izražaja je došlo mnogo veće iskustvo i kvalitet domaće ekipe, koja je u krugu kandidata za osvajanje Lige šampiona.
Golove su postigli Sukno i Radu po 3, Setka i Krapić po 2, Burić, Bulhubašić, Elez i Garsija za Primorje, a Mandić, Gelen, Subotić, Gogov, Jakšić, Radojević, Stojanović i Asanović za Partizan.
U narednom kolu B grupe Partizan 8. aprila dočekuje Solnok, dok Primorje gostuje ekipi fenjeraša Špandaua.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIGA ŠAMPIONA: Riječani ponovo prejaki za crno-bele

Izvor: HotSport.rs, 25.Mar.2015

Vaterpolisti Partizana izgubili su večeras u Rijeci od ekipe domaćeg Primorja u utakmici 7. kola B grupe Lige šampiona.. . Crno-beli su pretrpeli peti poraz rezultatom 14:8 (3:3, 4:2, 3:2, 4:1) i tako ostali četvrti na tabeli, dok je Primorje petom pobedom obezbedilo učešće na završnom turniru...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.