Poraz hokejaša Partizana na otvaranju sezone od Viking sporta

Izvor: Blic, 28.Sep.2013, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz hokejaša Partizana na otvaranju sezone od Viking sporta

Hokejaši Partizana porazom su započeli novu sezonu pošto su u prvom kolu Kontinental kupa u Beogradu izgubili od estonske ekipe Viking Sport iz Talina rezultatom 8:3 (4:1, 0:1, 4:1).

Golove za crno-bele postigli su Filipović 2 i Kovačević, a za goste Karpuhin 2, Bobkov, Romanenko, Ivanov, Lipih, Vabičevis i Seljukov.

U prvom meču uvodnog kola Kontinental kupa CSKA iz Sofije je savladao špansku Bipolo Vitoriju sa 4:1.

Bugarska ekipa je naredni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rival Partizana, u subotu od 19.30 sati, a pre tog meča sastaju se ekipe Viking Sporta i Bipolo Vitorije (16).

Turnir u Beogradu, koji se igra pod okriljem Međunarodne hokejaške federacije (IIHF), predstavlja prvi od četiri kruga ovog takmičenja.

Najbolji od ova četiri tima igraće od 18. do 20. oktobra u drugoj rundi Kontinental kupa protiv ekipa HYS iz Haga, letonske Džuniors Rige i domaćina turnira, britanskog Notingem Pantersa.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz hokejaša Partizana na otvaranju sezone od Viking sporta

Izvor: Dzungla.org, 28.Sep.2013

Hokejaši Partizana porazom su započeli novu sezonu pošto su u prvom kolu Kontinental kupa u Beogradu izgubili od estonske ekipe Viking Sport iz Talina rezultatom 8:3 (4:1, 0:1, 4:1).. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Hokejaši Partizana pobedili CSKA iz Sofije

Izvor: Blic, 29.Sep.2013, 10:16

Hokejaši Partizana pobedili su CSKA iz Sofije rezultatom 5:3 (1:0,1:1,3:2) u drugom kolu Kontinental kupa u Beogradu...Crno-beli su odigrali mnogo kvalitetnije u odnosu na prvo kolo kada su izgubili od estonske ekipe Viking Sport iz Talina sa 8:3 (4:1, 0:1, 4:1)...Najefikasniji u ekipi Partizana sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.