Poraz Partizanovih klinaca posle incidenta

Izvor: Mondo, 10.Sep.2016, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Partizanovih "klinaca" posle incidenta

Košmarni boravak u Zagrebu nade crno-belih okončale su porazom od vršnjaka iz Mađarske u meču za trofej.

Foto: MN Press

Skandalozni napad na mlade 15-godišnje vaterpoliste Partizana bacio je senku na međunarodni turnir u Zagrebu, na kojem su crno-beli ipak ostali do kraja i u finalu izgubili od Vašaša 9:11.

Nakon odluke kluba sa Banjice da nade >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizana ostanu u Zagrebu i posle brutalnog huliganskog napada, ekipa Zorana Bratuše uskočila je još jednom u bazen i zamalo ostala bez trofeja turnira "Mali medo".

"Na bazenu je sve proteklo u sportskoj atmosferi tokom celog turnira", saoštio je klub, dok su hrvatski mediji tokom večeri pozivali navijače da dođu u gledalište i da podrže momke iz Beograda.

Pred ekspedicijom Partizana sada je povratak iz Hrvatske, gde su srpskim vaterpolistima (rođenim 2001. godine i kasnije) nanete (srećom - lakše) povrede "bokserima", šipkama i sličnim oružjem.

Predstavnici crno-belih obratiće se javnosti povodom tih incidenata na konferenciji za novinare u ponedeljak.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.