Poraz Partizana u punoj dvorani

Izvor: MVP.rs, 20.Sep.2016, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Partizana u punoj dvorani

Neubedljivi crno-beli.

Partizan NIS je prikazao skromnu igru u pripremnoj utakmici protiv belgijskog Antverp Džajantsa. Crno-beli su, u prepunoj "Hali sportova Ranko Žeravica", bili poraženi rezultatom 81:72.

Srpski vice-šampion je odigrao egal prvo poluvreme u kome je i vodio. Onda je usledila kobna treća četvrtina koju su gosti ubedljivo rešili u svoju korist. Belgijanci su dominirali u skoku i odlično su se otvarali iz blokova nakon kojih bi po pravilu >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << neko ostao sam u reketu ili van linije 6.75 metara. Na taj način su uspeli da dostignu prednost od čak 16 poena razlike.

Igrači Partizana nisu imali svoje šutersko veče, što je u kombinaciji sa veoma lošim zagrađivanjem koša značio samo poraz. Takođe im ni koncentracija nije bila na zavidnom nivou, pa su neretko pri običnim dodavanjima davali loptu protivnicima direktno u ruke. Domaći su bljesnuli tek u poslednjem minutu kada je njihov visoki presing urodio plodom. Nakon dobrih odbrana, Vilijam Hečer i Mihajlo Andrić su postigli tri trojke i meč učinili koliko-toliko neizvesnim. Ipak, Džajantsi su utakmicu uspešno priveli kraju tako što su bili precizni sa linije penala.

Uskoro opširnije...

(foto: MN Press)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.