Poraz Partizana od Trenta u Italiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2018, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Partizana od Trenta u Italiji

Košarkaši Partizana izgubili su večeras na startu Evrokupa na gostovanju u Italiji od Trenta sa 82:73 (17:24, 26:19, 19:15, 20:15).

Crno-beli su dobro počeli utakmicu, bili su agresivni u odbrani, a Marinković i Lendejl su trojkama pravili velike probleme domaćinu.

Pred kraj druge četvrtine Partizan je imao prednost od devet poena, a tada je dosuđen nesportski faul Gagiću i Trento je za dva minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napravio seriju 9:0 i na odmor se otišlo nerešenim rezultatom.

U nastavku je Partizan pao, nije više bilo koncentracije u odbrani, ni preciznosti u napadu i Trento je preuzeo inicijativu i vođstvo, koje do kraja nije ispuštao.

Trento: Marbl 14, Radičević 15, Paskolo, Mian 3, Foraj 14, Flakadori 6, Mecanote, Gomeš 12, Hog 9, Jovanović 9.

Partizan: Pejdž 16, Si, Aranitović, Marinković 19, Gegić 3, Veličković, Pecarski 4, Gavrilović, Zagorac 9, Lendejl 11, Gagić 2, Nikolić 9.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.