Poraz Partizana na Kanjiža kupu

Izvor: B92, 31.Avg.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Partizana na Kanjiža kupu

Rukometaši Partizana poraženi su u prvom meču turnira "Kanjiža kup", pošto su izgubili od branioca titule Bahreina sa 28:25 (15:12).

Duža klupa Bahreina donela je i više raspoloženih šutera, pa je kao najefikasniji igrač meča završio Madar sa osam pogodaka. U Partizanu su Dimitrijević i Marsenić postigli po pet golova.

Bahrein je tokom većeg dela meča bežao Partizanu za tri gola razlike. Do izjednačenja ’crno-beli’ stižu tek u 44. minutu, ali više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od toga nisu mogli.

Taj susret bio je prilika da trener Partizana Aleksandar Brković još jednom pred početak sezone proveri svoj podmlađeni tim, pa je poslednjih deset minuta pustio Đuričića, Radovanovića i Sretenovića da se izvore za minutažu.

Partizan u subotu od 18 časova igra protiv turske ekipe Nilufer Beledijesport. Finale, kao i borba za treće i peto mesto zakazani su za nedelju.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poraz Partizana na Kanjiža kupu

Izvor: B92, 31.Avg.2013

Rukometaši Partizana poraženi su u prvom meču turnira "Kanjiža kup", pošto su izgubili od branioca titule Bahreina sa 28:25 (15:12)...Duža klupa Bahreina donela je i više raspoloženih šutera, pa je kao najefikasniji igrač meča završio Madar sa osam pogodaka. U Partizanu su Dimitrijević i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.