Izvor: Radio 021, 16.Mar.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo ostavke u Humskoj

Trener Partizana Žarko Lazetić bio je utučen posle teškog poraza od subotičkog Spartaka u prvoj utakmici u Superligi u kojoj je vodio klub iz Humske.

Spartak je posle preokreta savladao crno-bele sa 3:1 i produbio krizu rezultata zbog koje je nedavno klupu napustio Zoran Mirković.

"Igrali smo u prvih 10 minuta onako kako smo se dogovorili. Dominirali smo i postigli gol. Delovalo je da će biti dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << po nas. Posle primljenog gola, desilo se ono što apsolutno nismo želeli, igrači su krenuli što pre da reše meč. Ušli smo u nervozu, nestalo je i energije, imali smo u sredu i meč u Kupu, bilo je teško vratiti se," rekao je Lazetić posle trećeg uzastopnog poraza Partizana u prvenstvu.

Osvrnuo se Lazetić i na rani izlazak iz igre Nemanje R. Miletića, što se osetilo u poslednjoj liniji tima iz Humske.

"Dobio je udarac od igrača Spartaka, pa ga je zakačio Valijente. Zato je zamenjen. Spartaku je bilo dozvoljeno da igra tako kako igra, nisu dobili nijedan karton. A malo je falilo da napravimo treću prinudnu izmenu," naglasio je Lazetić.

On je dodao i da nije video tuču na ulazu u tunel u kojoj su učestvovali golman Filip Kljajić i fudbaler Spartaka Stefan Milošević.

Beogradski mediji prenose i da je Partizan posle još jednog razočaravajućeg izdanja ostao bez dvojice članova Upravnog odbora - Nebojše Petrovića i Dejana Bukvića.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.