Ponitka: Razgovarao sam sa Zvezdom, prelomio je Željkov poziv

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 16:29

Ponitka: Razgovarao sam sa Zvezdom, prelomio je Željkov poziv

Nov košarkaš Partizana Mateuš Ponitka rekao je da mu je čast što je postao deo crno-belog tima.

Poljski reprezentativac u četvrtak je potpisao dvogodišnji ugovor sa begradskim klubom, pošto je postao slobodan igrač nakon odlaska iz Panatinaikosa.

"Pre svega moram da kažem da mi je velika čast što ću biti deo Partizana. Ne bih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da koristim kliše izraze, ali svako ko prati košarku, zna istoriju kluba, kakvi su navijači, ko je trener i zbog svega toga moram da bude zahvalan što ću biti deo svega što sam nabrojao i imati priliku da nosim dres legendarnog kluba", rekao je Ponitka za Mozzart Sport.

Prethodnih dana 29-godišnji krilni centar je povezivan i sa Crvenom zvezdom, ali je na kraju završio u timu Željka Obradovića.

"Razgovarao sam sa Crvenom zvezdom i Makabijem, tu je bio i Partiza. Imao sam opcije, ali na kraju je ime i poziv Željka Obradovića prelomio u korist Partizana. Svideo mi se projekat, tim koji želi da napreduje. Još dok sam bio u Panatinaikosu sam video da je ekipa odlična, da klub ima velike ambicije. Čak i sa strane gledajući kako sve to izgleda pomislio sam da je to odlična organizacija, a kad sam zvanično deo toga uveriću se u sve i sam. Zasad sve ide kako sam očekivao", rekao je Ponitka i dodao da se raduje izlasku na parket Štark Arene.

"To što nemam društvene mreže ne znači da živim ispod kamena. Uostalom, igrao sam protiv Partizana, uverio se kako sve izgleda, a izgleda neverovatno. Najbolja atmosfera u Evropi. Nešto što svaki košarkaš mora da doživi", poručio je on u razgovoru za Mozzart Sport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"RAZGOVARAO SAM I SA ZVEZDOM": Ponitka OTKRIO šta je PRELOMILO da dođe u Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023

Otvorio karte nakon potpisa....Nov košarkaš Partizana Mateuš Ponitka rekao je da mu je čast što je postao deo crno-belog tima. Poljski reprezentativac u četvrtak je potpisao dvogodišnji ugovor sa begradskim klubom, pošto je postao slobodan igrač nakon odlaska iz Panatinaikosa...- Pre svega moram...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.