Poluvreme na Čairu - Radnički vodi, grobari besni na Mažića! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme na ''Čairu'' - Radnički vodi, ''grobari'' besni na Mažića! (video)

Još jedna sporna situacija o kojoj će se dosta govoriti...

Posle prvog poluvremena derbija 10. kola Superlige, Radnički - Partizan 1:0.

Već u trećem minutu odlična prilika za Radnički, probio je Ranđelović po levoj strani pored Nemanje R Miletića, ali je otišao suviše ukoso, pa je Stojković uspeo da zaustavi njegov udarac.

Tri minuta kasnije odlična akcija Partizana i stopostotna prilika koju ne koristi Šćekić. Akciju su kreirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zakarić i Janković, ovaj je lepo proigrao Šćekića koji neometan, iskosa sa desne strane šutira pored gola.

Usledio je period ravnopravne borbe, a posle jednog nedosuđenog prekršaja Miletića nad Ranđelovićem, trener Radničkog Nenad Lalatović burno je reagovao na odluku sudije Milorada Mažića koji mu je potom prišao i uspeo da ga smiri.

A onda, posle nešto mirnijeg perioda, Radnički dolazi do vođstva u 35. minutu. Stojanović je sa desne strane odlično centrirao u kazneni prostor, Haskić je sjajno reagovao iza loše postavljenog Markovića i udarcem glavom savladao Stojkovića - 1:0.

Samo par minuta kasnije, Partizan je imao sjajnu priliku za izjednačenje, iz koje se izrodila i još jedna sporna situacija.

Prvo je pokušaj Rikarda zaustavio golman Ristić, odbijenu loptu zahvatio je Zakarić na šest metara od gola, iskosa sa desne strane, ali umesto mreže pogađa stativu. Potom sledi šut Marka Jankovića, lopta pogađa Pankova u ruku, ali sudija Milorad Mažić je to drugačije video i procenio da nije bilo elemenata za jedanaesterac.

Usledili su veliki protesti crno-belih, ali bez efekta, Mažić je ostao pri svojoj odluci.

---

Jel to "najbolji srpski sudija" opet greši na štetu Partizana? #FKPartizan #PartizanRadnicki

— Partizanovac (@Partizanovac9) September 30, 2018 -

Dosli smo do toga da nam Mazic ne dosudi cist penal... Znaci, nema vise oslanjanje ni na naseg najboljeg sudiju nego jedino na VAR!#partizan #radnicki #var

— vladimir (@mutivodaa) September 30, 2018 -

Rukom zaustavlja loptu na metar od gola i Mažić ne svira ništa....

— Duško Mijatović 🏴‍☠️ Ja sam u onih 20% (@DukoMijatovi) September 30, 2018 -

Lalatović pored klupe više pretrčao od Cakija Stojanovića na terenu.

— Dragan (@Dragance22) September 30, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi šok za Partizan, neverovatan kiks Miletića - 2:0 za Radnički! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018

Tek što je počelo drugo poluvreme, Partizan doživeo još jedan težak udarac...Kako utakmica u Nišu odmiuče, Partizanu je sve teže...Prvo poluvreme Radnički je dobio golom Haskića u 35. minutu, potom je usledila sporna situacija u kaznenom prostoru domaćih, kada Mažić nije dosudio jedanaesterac,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.