Izvor: Vesti-online.com, 02.Avg.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Trakai - Partizan 1:1 (UŽIVO)

"Crno-beli" igraju u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Trakaija u Viljnusu, a trener Đukić je načinio jednu promenu u veznom redu u odnosu na prvu utakmicu (1:0).

45`: 1:1 - Zdjelar je iz voleja stavio na muke golmana Trakaija koji je izbacio loptu u korner. Janković je centrirao, jedan Partizanov igrač je zakačio loptu taman koliko da je pošalje na nogu Miletiću koji je bio na suprotnoj strani. Lopta se od prečke posle njegovog udarca odbila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u gol.

45`: Suma je bio blizu kaznenog porostora. Umesto da oproba šut, uposlio je Pantića koji se najdednom našao u šumi nogu protivničkih igrača pa je akcija propala.

38`: Nervozni Suma dobija žuti karton.

30`: Nekoliko dobrih dodavanja između igrača Trakaija od kojih se navijačima Partizana podigla kosa na glavi (ko je ima). Na njihovu sreću upućen je traljav udarac s ivice šesnaesterca pa Stojković nije imao posla.

25`: Po povratku na teren s mesta gde je Valijente načinio prekršaj za žuti karton Osipov loše izvodi slobodan udarac.

23`: Švajcarski sudija je dozvolio da se zbog vrućine igrači osveže. Neposredno pre toga Španac u redovima Partizana Valijente je dobio žuti karton.

15`: Gomes šutira glavom sa oko 6-7 metara, ali pravo u čuvara mreže domaćeg tima.

13`: Jedan od dvojice Partizanovih Miletića se pored protivničkog igrača izborio za šut. Uputio je udarac iz kaznenog prostora iskosa, a golman je krajnjim naporom izbio loptu u korner.

10`: Trakai je već anulirao Partizanovu prednost iz prvog meča. "Crno-beli" ovakav gol nisu imali ni na svojim treninzima. Jedan igrač domaćeg tima je dočekao centaršut iz kornera potpuno sam. Imao je sve vreme ovog sveta da postavi glavu kako je želeo da bi uputio nezgodan udarac. Stojković je odbranio, ali je pritrčao Osipov, koju je ju glavom sproveo u mrežu. Nedopustiv kiks Partizanovih igrača.

2`: Janković, koji je u Beogradu igrao u drugom poluvremenu, dok je Ivanović bio u timu od početka, izveo je slobodan udarac sa oko 20 metara, ali je šutirao u živi zid.

1`: Počela je utakmica

U odbrambenoj liniji umesto Markovića i Šehovića, koji su počeli meč u Beogradu, uz dva stranca igraće Miletići.

Ukoliko Partizan prođe dalje, sastaće se u trećem kolu s uspešnijim iz dvoboja švedskog viceprvaka AIK-a i danskog Nordsjelanda. U prvoj utakmici danski tim je pobedio s 1:0. Revanš u Stokholmu počinje u 19 časova, sat kasnije nego meč u glavnom gradu Litvanije.

Žreb za poslednje, četvrto kolo biće u ponedeljak.

Stadion u Viljnusu. Sudija: Klozner (Švajcarska).

TRAKAI: Švedskauskas, Traore, Osipov, Januševskis, Šilenas, Borovskij, Jeriomenko, Biljaletdinov, Marazas, Čižas, Kazlauskas. Trener: Hoze Antonio Vikunja (Španija).

PARTIZAN: Stojković, Enake, N. R. Miletić, Valijente, N. G.  Miletić, Zdjelar, Kosović, Janković, Pantić, Suma, Gomes. Trener: Đukić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.