Poluvreme - Partizane, budi se!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Partizane, budi se!

Loša igra crno-belih i u Turskoj.

Nakon katastrofalnih rezultata u prethodnom periodu, posebno mislimo na poraz od Zadra na svom terenu, ekipa Partizana je nastavila da pruža slabe partije.

Nakon prvih 20 minuta igre u Turskoj, ekipa Turk Telekoma vodi protiv Partizana sa

Gebrijel, Štimac i Sonsirma su bili sjajni u prvoj deonici, posebno mislimo na Gebrijela, domaćin je postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čak 28 poena u ovom delu igre, a primio je duplo manje.

Bilo je i +20 sredinom druge deonice, a jedini koji je bio raspoložen u dresu Partizana jeste Vanja Marinković koji je uspeo da dobrim šutem smanji rezultat na nešto prihvatljiviju razliku.

Nakon njegovog 12. poena Partizan je prišao na "samo" 12 poena razlike.

Ne znam za vas, ja se ukljucio na 37-18, uzivam u ovome sto gledam, ako zanemarimo rez. #KKP

— Ilija (@Steamroller91) October 31, 2018

Svako dno od juče danas je visoko #fkp #kkp

— Salko Dinamitaš (@tukisasayu) October 31, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Raspoložen samo Vanja, šesti uzastopni poraz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018

Ekipa Partizana poražena je od Turk Telekoma danas u okviru petog kola Evrokupa...Četvrti poraz Partizana ove sezone u Evrokupu, danas su poraženi od Turk Telekoma sa 77:72...Gebrijel, Štimac i Sonsirma su bili sjajni u prvoj deonici, posebno mislimo na Gebrijela, domaćin je postigao čak 28 poena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.