Poluvreme: Partizan - Rudar 2:0, oba gola od iste stative (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jul.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Partizan - Rudar 2:0, oba gola od iste stative (UŽIVO)

"Crno-beli" su ogroman deo posla u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope obavili u prvoj utakmici u Nikšiću s 3:0.

Poluvreme. Partizan ima ukupno 5:0 protiv crnogorskog tima. U Kolrejnu pola sata igre i dalje je 0:0.

44`: Ožegović je duplirao prednost Partizana. Levi bek Nemanja G. Miletić je ukrao loptu protivničkim igračima, centaršutom je pogodio Ožegovića koji ju je glavom od stative smestio u mrežu.

40`: Rudar bezopasan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << domaćin odrađuje posao.

29`: Nemanja G. Miletić, levi bek Partizana, dobio je žuti karton zbog oštrog starta. "Crno-beli" sasvim kontrolišu igru.

Počeo je i revanšu u Kolrejnu između istoimenog tima iz Severne Irske i Spartaka. U Novom Sadu je bilo 1:1.

21`: Suma je iskosa snažnim udarcem pogodio spoljni deo mreže.

12`: U prilici je bio Ožegović, ali ostalo je 1:0.

10`: Partizan je poveo. Kratko dodavanje iz kornera, povratna lopta na peterac gde ju je dočekao Pantić i smestio je od stative u mrežu.

1`: Utakmica je počela. Slaba poseta u Humskoj.

U odnosu na prvu utakmicu na golu osvajača našeg kupa umesto Stojkovića je Kljajić, a umesto povređenog Nikolića i Portugalca Gomesa udarne igle u napadu su Ožegović i Ivanović. Pošto je strelac prvog gola u Crnoj Gori Jevtović u međuvremenu prodat turskoj Konji njegovo mesto zauzeo je Đerlek. Op početka sada igraju oba Miletića umesto Markovića i Šehovića iz prvog meča.

Partizan je saznao da će mu protivnik u drugom kolu biti litvanski Trakaj.

Stadion Partizana. Gledalaca: Sudija: Doveri (Italija)

PARTIZAN: Kljajić, Enake, N. R. Miletić, Valijente, N. G. Miletić, Đerlek, Zdjelar, Pantić, Suma, Ožegović, Ivanović. Trener: Đukić.

RUDAR: Radović, Sekulić, Sopo, Mitrović, Tomašević, Kotorac, Golubović, Bošnjak, Macanović, Vuković, Đalović. Trener: Bogavac.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan - Rudar 2:0, oba gola od iste stative (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jul.2018

"Crno-beli" su ogroman deo posla u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope obavili u prvoj utakmici u Nikšiću s 3:0...55`: Pantić pa Đerlek su se oprobali s distance...50`: Sebični Suma je kružio s loptom oko kaznenog prostora Rudara što je izazvalo sporadične zvižduke...46`: Počelo je drugo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.