Poluvreme - Očaj od druge četvrtine, Partizan bolji!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2018, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Očaj od druge četvrtine, Partizan bolji!

Crno-beli bolji nakon 20 minuta, zasluženo vode na poluvremenu. Košarka koja nije lepa za oko.

Nakon prvog poluvremena na semaforu stoji 38:37 za Partizan.

Zvezda je ponovo šuterski dobro otvorila utakmicu, postigla je 4 trojke u prvih 6 minuta i nakon trojke Antića povela sa 4 poena razlike, da bi Vilijams Gos uspeo da vrati Partizan u igru i nakon njegovog osmog poena crno-beli vraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prednost.

Zvezda je nastavila sa trojkama, Dobrić je pogodio veoma bitnu za 17:21, a Čakarević je na drugoj strani pogodio samo jedno slobodno bacanja za konačnih 18:21 u prvoj deonici.

Nastavak veoma loš na obe strane, ali se Partizan u svoj toj gužvi bolje snašao.

Novica je pogodio trojku, uzvratio je Feldin, pa odmah odgovor novom trojkom, ovoga puta je pogodio Aranitović. Zvezda je dominirala u skoku, ali je ušla u seriju promašaja za tri poena, a loše vesti su stigle kada je Dobrić morao da napusti teren, sudario se sa Gagićem kolenom, loše je prošao i pitanje je da li ćemo ga gledati do kraja meča na terenu.

Serija Partizana je bila 11:0, videli smo i tehničku grešku Omića, gosti su bili u veoma teškoj situaciji jer nisu mogli da pogode apsolutno ništa, sve do slobodnog bacanja Dejana Davidovca za 32:27.

Ružna košarka u pojedinim trenucima druge deonice, posebno pred sam kraj kada nikako nismo mogli da vidimo šut iz igre, ali se Zvezda polako vraćala samo zahvaljujući lošoj igri crno-belih u napadu.

Ročesti je pogodio za 33:31, utisak je da je Partizan morao bolje da reši ovu situaciju gde je i Crvena zvezda igrala očajno. Upravo je Ročesti izjednačio, da bi Čakarević na drugoj strani vratio prednost Partizanu zakucavanjem.

Gos je trojkom doveo Partizan do prednosti od 38:35, ali je Davidovac vratio dvojkom i smanjio pred sam kraj poluvremena.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ročesti i Janković odveli Zvezdu u finale, Partizan promašio svoje šanse!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2018

Partizan nije iskoristio momentum, Zvezda u finalu! Janković junak Zvezde...Crvena zvezda se izvukla, Janković i Ročesti su predvodili goste do nove pobede protiv Partizana i za plasman u finale - 73:81...Crno i crveno-beli su se u prvoj četvrtini smenjivali u prednosti, Gos je odmah dokazao da će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.