Poluvreme - Grobari uživaju, Partizan tri od tri! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 19:58

Poluvreme - ''Grobari'' uživaju, Partizan tri od tri! (video)

Iako bez četvorice standardnih, Partizan na poluvremenu ima solidnu prednost protiv Čukaričkog.

Fudbaleri Partizana vode sa 3:0 protiv Čukaričkog u meču pretposlednjeg kola Linglong Superlige Srbije.

Crno-beli su poveli u 18. minutu iz svoje prve šanse, koju je svojim fantastičnim sprintom po levoj strani, u stilu Gareta Bejla pripremio Takuma Asano. Na kraju je asistirao za Bojana Matića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a ovaj bez oklevanja poslao loptu u mrežu - 1:0.

Na drugi gol čekalo se do 39. minuta, kada je posle lepe saradnje sa Matićem oboren Filip Stevanović na ivici kaznen og prostora. Čovek odluke iz derbija sa Zvezdom Bibars Natho je majstorski izveo slobodan udarac i poslao loptu u desni ugao Petrovićevog gola - 2:0.

Ni to nije bilo sve.

U samom finišu poluvremena, u strelce se upisao i štoper Uroš Vitas, bio je to njegov prvi gol od dolaska u Partizan. Natho je odlično izveo korner, Šćekić je vratio za Vitasa, a ovaj u duelu sa Ndiajeom uspeo da loptu zahvati glavom i povisi na 3:0.

Bile su to jedine tri šanse za Partizan u prvom poluvremenu i sve tri su realizovane.

Čukarički je pripretio u 11. minutu preko Tedića i u još par situacija.

-

Au jbt Asano ovo je neverovatno bravo majstore svaka cast #FKP

— Marko (@markocelavi1) June 14, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Savo je aplaudirao, pogodio i Suma!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020

Vidno je zadovoljan trener Partizana...Za razliku od većeg dela sezone, tokom koje je Partizanova odlika bio veliki broj propuštenih prilika, crno-beli su večeras protiv Čukaričkog veoma efikasni...Realizovali su sve četiri prilike koje su stvorili u prvih sat vremena ove utakmice...Na poluvremenu...

Nastavak na Sportske.net...

Goleada u Humskoj, Partizan vicešampion (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020

Kolo pre kraja, crno-beli osigurali drugo mesto na tabeli...U poslednjoj večerašnjoj utakmici 29. kola Linglong Superlige Srbije, Partizan je na svom terenu ubedljivo savladao ekipu Čukaričkog, rezultatom 4:1...Pitanje pobednika je praktično rešeno u prvom poluvremenu, kada je Partizan poveo sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.