Poluvreme - Budi se, Partizane! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Budi se, Partizane! (TVITOVI)

Partizan odigrao slabo prvo poluvreme protiv Tofaša u gostima.

Ekipa Andree Trinkijerija ne igra dobro na gostovanju Tofašu. Nakon prvih 20 minuta domaćin ima prednost od 42:31.

Mehia i Lodžeski su "povukli" u prvoj deonici, a nakon poena Vilijamsa bilo je i 16:5 za domaće. Igrali su odličnu odbranu košarkaši Tofaša, a četvrtinu je nekako pasio Nemanja Gordić sa poenima uz dodatno slobodno bacanje.

Trojkom Mehije su domaći počeli drugu deonicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan je imao velikih problema da stigne do koša domaćina, trojke su promašivali u svakom drugom napadu, a verovali ili ne, 8 od 14 poena u prvih 15 minuta su postigli sa linije za slobodna bacanja.

Nakon novih poena Vilijamsa Tofaš je stigao do 28:14. Bilo je i plus 15, a Partizan je za tri poena šutirao 0/9 u jednom trenutku. Onda su usledile dve trojke crno-belih preko Trifunovića i Birčevića, ali i par lakih poena, pa se tim Andree Trinkijerija vratio na jednocifrenu razliku.

Ipak, Lodžeski pogađa trojku uz dodatno slobodno bacanje i vraća Partizan na dvocifren zaostatak pred odlazak na poluvreme.

Partizanu mnogo nedostaje Kori Volden, što se videlo u organizaciji napada gde je dosta škripalo.

Ne igramo bukvalno nista... ovo je mnogo mnogo lose... igra nam se raspala, a tek je pocetak sezone...#kkp #EuroCup

— Partizanovac (@Partizanovac9) November 13, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.