Policija uz Stojketa!

Izvor: S media, 30.Avg.2010, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uz Stojketa!

Vladimir Stojković zatražio je od čelnika Partizana da njemu i njegovoj porodici obezbedi svakodnevnu policijsku pratnju! Svestan da je prelaskom u Partizan izazvao veliki gnev među „delijama“, bivši golman Crvene zvezde ne krije da se plaši za bezbednost u Beogradu!

Telefon Vladimira Stojkovića je usijan! Zovu ga prijatelji, rodbina, bivši saigrači i svi ga pitaju isto - da li je bezbedan?!
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Novi golman Partizana konstantno dobija preteće poruke od navijača Crvene zvezde, a da je vrag odneo šalu govore i umrlice s njegovim likom koje se lepe po gradu.

Vladimir Stojković je preksinoć obišao SC „Partizan - Teleoptik“, juče je prisustvovao utakmici njegovog novog kluba s OFK Beogradom na Karaburmi, a danas bi trebalo da odradi prvi trening u crno-beloj opremi. Bomba prelaznog roka se juče nije javljala na telefon, ali je zato ostavila jasnu poruku na „fejsbuku“.

- Tek sada vidim ko su i šta su moje „delije“!!! Ljudi, ja sam profesionalac, a ovo sve ne znači da nisam Zvezdino dete, Zvezda će biti uvek u mom srcu! P. S. Volim vas uprkos svemu...

Inače, „Alo!“ je juče objavio intervju sa članom Stojkovićeve familije koji ističe da je uplašen za Vladimirovu bezbednost. Isti sagovornik, koji je želeo da ostane anoniman, otkrio nam je zbog čega se Stojković odlučio baš za Partizan, a ne recimo za Zvezdu, njegov matični klub.

- Vladimir je dve godine, uključujući i ovaj prelazni rok, molio ljude iz Zvezde da ga prime da brani šest meseci u kontinuitetu, makar i za džabe. Međutim, nisu ga hteli. Partizanu je bio potreban golman, prihvatili su sve njegove uslove, on je profesionalac i zato je prihvatio poziv predsednika Dragana Đurića - izjavio je za „Alo!“ član familije Vladimira Stojkovića.

I Savić potpisao

Dok se Crvena zvezda razmišljala i nećkala, Partizan je odradio posao i tako oteo komšijama Stefana Savića! Defanzivac BSK-a iz Borče, koji je zimus bio na probi u Arsenalu, potpisao je ugovor sa crno-belima.

- Za mene su bili zainteresovani Arsenal, Totenhem i Ajaks, ali je Partizan najveći klub kod nas, koji ima pravu strategiju rada sa mladim igračima i zato sam se odlučio da pređem u Humsku - izjavio je Savić.

Partizan uz Vilotića, „grobari“ za Radišu!

Partizan je pobedio OFK Beograd (2:0), a jučerašnji derbi na Karaburmi obeležili su igrači, koji su izašli na teren u belim majicama, sa crvenim brojem 15 na leđima - u znak podrške kolegi iz Crvene zvezde, bolesnom Milanu Vilotiću! Takođe, podršku je dobio i golman crno-belih Radiša Ilić, kome su „grobari“ svo vreme skandirali: „Ti si prvi golman, Radiša!“.

D. O. - G . A.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.