Izvor: Politika, 03.Okt.2013, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija i sud na „proslavi” Partizana

U iščekivanju odluke Višeg suda u Beogradu i pod istragom policije povodom transfera igrača „crno-beli” danas slave 68. rođendan

Jugoslovensko sportsko društvo „Partizan” danas slavi 68. rođendan. Centralna proslava održaće se u Sportskom centru „Partizan-Teleoptik” u Zemunu. Tom prilikom biće nagrađeni najuspešniji članovi „crno-belih”. Vodeći ljudi fudbalskog kluba odlučili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << da časte navijače, pa će ulaz na sutrašnju prvenstvenu utakmicu osmog kola protiv Javora biti besplatan (19 časova).

Slavlje „crno-bele” porodice umnogome remete dešavanja oko kluba. U Humskoj čekaju odluku Višeg suda u Beogradu, koji je u utorak u prvostepenom procesu rešio da stadion pripadne Ministarstvu odbrane. Sa druge strane, državni istražni organi kontrolišu transfere. Prema poslednjim informacijama sporni su prelasci Filipa Markovića u Benfiku i Aleksandra Mitrovića u Anderleht… Zbog toga su na informativnim razgovorima u policiji bili predsednik Dragan Đurić, članovi upravnog odbora Ratomir Babić i Duško Jovanović, kao i sportski direktor Albert Nađ.

Podsetimo, klub je 14. avgusta obelodanio da je obeštećenje za Mitrovića 5.000.000 evra. U slučaju starijeg od braće Marković treba da se proveri da li je u Lisabon otišao kao amater ili, kako potvrđuje dokumentacija Fudbalskog saveza Beograda, kao igrač Teleoptika.

U Partizanu niko nije raspoložen za razgovor. Mobilni telefoni su uglavnom isključeni, a potvrđeno nam je da je u dogovoru s policijom rešeno da se u interesu istrage ne daju izjave do okončanja postupka.

Đ. Smiljanić

objavljeno: 04.10.2013.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Rašović pred Javor: Može da bude problem što Sale ne igra, ali moraće jednog dana i bez njega...

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2013, 13:38

Biti ili ne biti za mnoge igrače Partizana pred meč osmog kola Superlige. Poraz na derbiju sa Vojvodinom u Novom Sadu stavio je imperativ pobede pred crno-bele. Neuspeh protiv Javora ne dolazi u obzir, jer je pitanje kako bi navijači prihvatili još jedan šamar i to na veliki dan za Partizan. "Želim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.