Izvor: Sportal.rs, 11.Mar.2024, 23:07

"Pojma ti nemaš o tome!" Žestoka rasprava Savićevića i bivšeg igrača Partizana na televiziji /VIDEO/

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i Milana, Dejan Savićević, našao se tokom jedne TV emisije u "klinču" sa nekadašnjim fudbalerom Partizana Dejanom Petkovićem Džajom, sa kojim je i prethodnih godina imao sukob mišljenja pred kamerama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nisi svestan reči koje izgovaraš!" Svađa Savićevića i Pekovića uživo u programu: Imaš ozbiljnih problema sa okruženjem... /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2024, 10:34

Dejan Savićević, legendarni fudbaler Crvene zvezde i Milana, našao se tokom jedne TV emisije u "klinču" sa nekadašnjim fudbalerom Partizana Dejanom Pekovićem Džajom, sa kojim je već imao nekoliko sukoba u poslednjih par godina.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.