Pojačanje u najavi? Novo lice na treningu Partizana!

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2018, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačanje u najavi? Novo lice na treningu Partizana!

Treninzima fudbalskog kluba Partizan priključio se momak koji je dobro poznat navijačima beogradskih crno-belih.

Fudbaler koji je stasao u Partizanu i boje beogradskog kluba branio čitavu deceniju, priključio se treninzima prvog tima u reprezentativnoj pauzi.

Desni bek Aleksandar Miljković (28) trenutno je bez kluba, pa je formu rešio da održava na terenima na kojima je učio fudbal i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << formirao sebe kao ličnost početkom prethodne decenije.

Kako se radi o igraču koji pokriva poziciju koja nije deficitarna u Partizanu, malo je verovatno da će se Miljković vratiti u Humsku, ali nikada ne treba reći nikad.

Partizan je Aleksandra Miljkovića prodao Bragi 2013. godine, a bivši član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije nastupao je još za RNK Split i Amkar iz Perma.

Momak rođen u Boru sa Partizanom je osvojio četiri šampionske titule i dva trofeja u Kupu Srbije. U prethodne dve sezone branio je boje Amkara koji je tokom leta ugašen.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.