Pojačana Vojvodina u operaciji Preskočiti Partizan

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2020, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačana Vojvodina u operaciji ''Preskočiti Partizan''

Raste optimizam među ''Lalama''.

Novosadska Vojvodina je u jesenjem delu sezone dugo držala drugu poziciju, ali u finišu ju je pretekao Partizan, koji ima dva boda više od ekipe Nenada Lalatovića.

Pre nekoliko dana, napadač Vojvodine Bojan Matić je prešao upravo u redove crno-belih, ali ''Lale'' se uzdaju u svoj tim i pojačanja koja su stigla na ''Karađorđe'' ove zime, pa veruju da se mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vratiti na vicešampionsku poziciju.

To poručuje i kapiten Ranko Veselinović u izjavi koju je preneo novosadski ''Dnevnik''.





''Jesenas smo igrali veoma dobro i ostvarili plasman na treće mesto, što je u skladu s planom da izborimo evropsku vizu.







Tokom prelaznog roka stiglo je dosta novajlija i očekujem da ćemo na proleće biti još bolji i, što da ne, preskočiti drugoplasirani tim Partizana.







U svakom slučaju, važno je da se nađemo u Evropi, tim pre što smo i dalje u konkurenciji kada je u pitanju takmičenja za Kup Srbije, u kom takođe imamo visoke ambicije.







Verujem da ćemo početi da ostvarujemo i bolje rezultate kada su u pitanju susreti u kojima smo domaćini, pošto smo jesenas uspešniji bili na strani nego na našem 'Karađorđu'.







Nemam neko logično objašnjenje zbog čega je bilo tako, ali sam ubeđen da ćemo to popraviti. U svakom slučaju, plan nam je da napredujemo na tabeli, ali i da nikako ne idemo ispod trećeg mesta koje već držimo'', izjavio je Veselinović.

Prilika je da se sada malo podsetimo kako izgleda tabela Linglong Superlige.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.