Pogledajte tajlandsku panenku Marija Đurovskog u azijskoj LŠ /video/

Izvor: Blic, 26.Feb.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte "tajlandsku panenku" Marija Đurovskog u azijskoj LŠ /video/

Mario Đurovski najveća je zvezda fudbalskog kluba Muangtong sa Tajlanda, koji s klupe vodi nekadašnji trener Partizana Slaviša Jokanović.

Muangtong je u prvom kolu Azijske lige šampiona odigrao nerešeno 2:2 sa Jeonbukom iz Koreje a izjednačujući gol (1:1) postigao je upravo Đurovski u 45. minutu meča.

Nakon što je jedan njegov saigrač fauliran u kaznenom prostoru zbog čega je sudija pokazao na belu tačku, lopte se latio, očigledno ljubimac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navijača Muangtonga.

Đurovski se hladnokrvno zaleteo i "panenkom" je savladao golmana Jeonbuka.


Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Majstorija Đurovskog!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2013

Nekadašnji fudbaler Vojvodine Mario Đurovski blista u redovima tajlandskog šampiona Muangtong Junajteda, koji sa klupe predvodi Slaviša Jokanović. U utakmici prvog kola azijske Lige šampiona, Đurovski je sjajno izneo ''panjenku'', postigavši prvi gol za svoj tim u remiju rezultatom 2:2 protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.