Pogledajte kako se povredio Fabrisio! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako se povredio Fabrisio! (video)

Brazilski internacionalac Fabrisio Dornelas doživeo je u subotu neugodnu povredu zadnje lože koja sluti na to da Partizan neće moći da računa na ovo pojačanje na startu nove sezone.

Fudbalski klub Partizan nedavno je angažovao Brazilca Fabrisija Silvu Dornelasa koji je trebalo da pojača konkurenciju u zadnjoj liniji.

Novi štoper >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << crno-belih u subotu je bio u sastavu za kontrolni meč sa Terekom iz Groznog a već posle 18 minuta igre morao je da napusti teren zbog povrede zadnje lože leve noge.

Slika sa Pohorja sluti da je levonogi štoper doživeo težu povredu i da ga čeka duga pauza ali će zvanična potvrda ove konstatacije morati da sačeka detaljne preglede.

Ono što se može videti na snimku jeste da je Fabrisio povredio zadnju ložu u trku za loptom kada se nije nalazio u duelu sa protivničkim igračem što nikako ne sluti na dobro.

Pogledajte kako je Brazilac doživeo potencijalno težu povredu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama na Pohorju: Fabrisio se vraća za Beograd!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015

S obzirom da se radi o zadnjoj loži dosadašnja praksa je pokazala da bi Brazilac mogao da pauzira između 10 i mesec dana..Štoper Partizana Fabrisio, koji jedoživeo povredu zadnje lože je na kontrolnoj utakmici sa ruskim Terekom, moraće da se vrati u Beograd iz Pohorja, kako bi se utvrdio pravi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.