Počinje Superliga: Partizan na Mega Vizuru, Zvezda čeka Hemofarm

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Superliga: Partizan na Mega Vizuru, Zvezda čeka Hemofarm

Košarkaši Partizana put ka odbrani titule u domaćoj Superligi počeće 24. marta gostovanjem beogradskoj Mega Vizuri, odlučeno je žrebom u Kući košarke.

Crvena zvezda Beograd će u prvom kolu dočekati Hemofarm, Vojvodina će ugostiti Radnički iz Kragujevca, dok će beogradski Radnički na svom terenu igrati protiv Radničkog FMP.

Prvi " >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << večiti derbi" u Superligi biće odigran 7. aprila, u petom kolu Superlige, a domaćin će biti Partizan.

Početak plej-ofa zakazan je za 27. maj, polufinalne serije igraju se na dve pobede. Finalna serija počinje 5. maja i igraće se na tri dobijene utakmice.

Plasman u Jadransku ligu na kraju sezone izboriće tri prvoplasirana tima iz Superlige Srbije.

Povezane vesti: Partizan i Zvezda zakazali večiti derbi u finalu Kupa Radivoja Koraća! Osam timova od četvrtka u borbi za Kup Radivoja Koraća Juniorima Zvezde “večiti derbi” u košarci Prvi porazi juniora “večitih”, slavlja Vrščana i Kragujevčana Uz pobede “večitih” počela Juniorska liga Srbije u košarci
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Prvi maj,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.