Izvor: Danas, 31.Jan.2012, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početak raspleta

Posle kraćeg zatišja počinju dani raspleta u Partizanu. Najveća kriza u novijoj istoriji crno-belih kulminirala je pre dve nedelje, kada je (zbog dugačkog jezika) smenjen trener Aleksandar Stanojević, pre kojeg su, zbog iste konfrotacije sa predsednikom Draganom Đurićem, „šut kartu“ dobili sportski direktor Mladen Krstajić (javno ustao protiv bivšeg šefa, pitavši ga između ostalog, „gde su pare“ zarađene od Lige šampiona i stalne prodaje igrača) i Đurićev savetnik Nenad Bjeković (vrhuška „parnog valjka“ ga označila kao tajnog inspiratora „propalog puča“), ali će tek Skupština kluba pokazati ko je konačni pobednik, a ko gubitnik u dugo tinjajućem sukobu u Humskoj, odnosno spoljnom „ratu“ za Partizan.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Partizan: Skupština 20. februara

Izvor: B92, 31.Jan.2012

Skupština Fudbalskog kluba Partizan zakazana je za 20. februar u 16.00 časova, rečeno je za B92 u upravi 'crno-belih'...Sednica Skupštine će biti radna, što znači da na njoj nije planirano da se raspravlja o poverenju aktuelnom rukovodstvu sa predsednikom Draganom Đurićem na čelu...Međutim,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.