Počeo derbi u Novom Sadu

Izvor: RTS, 03.Okt.2010, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo derbi u Novom Sadu

Derbi Jelen super lige između Vojvodine i Partizana počeo je u Novom Sadu. Dva tima iz vrha tabele krenule su u bitku za nova tri boda. Direktan prenos meča možete pratiti na Drugom programu RTS-a.

Aktuelni šampion Partizan lider je superligaške tabele sa pet pobeda i jednim nerešenim rezultatom.

U Partizanu su najavili da će ovo biti težak i neizvestan meč, a crno-beli će nastupiti u sledećem sastavu:

Stojković, Stevanović, Jovanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Stanković, Kizito, Petrović, Medo, Ilić, Tomić, Kleo, Iliev.

Biće ovo veliki ispit za izabranike trenera Aleksandra Stanojevića, jer će se derbi u gostima protiv Vojvodine odigrati samo četiri dana nakon duela Partizana i Arsenala u drugom kolu Lige šampiona.

Sa druge strane, u taboru novosađana ističu da će se pre svega nadigravati sa rivalom i pokušati da ostvare pobedu, jer se samo tako mogu ozbiljnije umešati u borbu za titulu koju su pred početa šampionata i najavili.

Izabranici trenera Zorana Milinkovića trenutno su četvrti na tabeli, sa bodom, ali i utakmicom manje od Spartaka iz Suborice.

Milinković je za derbi meč sedmog kola najavio sledećih jedanaest igrača:

Brkić, Vulićević, Pavlović, Milović, Mojsov, Medojević, Lazetić, Marebašvili, Đurovski, Abubakar, Katai.

Utakmica počinje u 15.30 časova. Veliko interesovanje publike vlada za ovaj meč. Karte gotovo da su rasprodate, tako da se u Novom Sadu očekuje spektatl i pravi praznik fudbala.

Direktan prenos meča gledajte na RTS 2.

Vojvodina - Partizan 0:0
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.