Pobede Partizana i Zvezde, Sadik počeo da pogađa, Katai već pleše... (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020, 20:06

Pobede Partizana i Zvezde, Sadik počeo da pogađa, Katai već ''pleše''... (video)

Crno i crveno-beli u isto vreme odigrali svoje prve pripremne utakmice ovog leta.

Partizan je od 18 časova odmerio snage sa ekipom Trepče na Zlatiboru i trijumfovao rezultatom 2:0, a za to vreme Crvena zvezda je u Lajkovcu savladala IMT sa 2:0.

Crno-beli su u duel sa ekipom Trepče ušli u prilično jakom sastavu, koji se uz par promena očekuje i u prvenstvenim mečevima, pa je bilo i očekivano >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da već tokom prvog poluvremena reše pitanje pobednika.

Na prvi gol čekalo se svega devet minuta kada je Đorđe Ivanović doveo Partizan u vođstvo, a rezultat u korist crno-belih duplirao je Umar Sadik u poslednjim trenucima prvog poluvremena kada je iz okreta pogodio ''malu'' mrežu - 2:0.

U poluvremenu je trener Milošević potpuno izmenio postavu, koja nije bila tako efikasna.

-

Pratite nas od 18h na YouTube/fkpartizanbeograd

Startnih 11 za utakmicu FK Partizan - FK Trepča. pic.twitter.com/zl4gYfnBHp

— FK Partizan (@FKPartizanBG) July 16, 2020
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan bolji od Trepče na Zlatiboru

Izvor: RTS, 16.Jul.2020

Fudbaleri Partizana savladali su Trepču iz Kosovske Mitrovice sa 2:0 (2:0) u prvoj pripremnoj utakmici na Zlatiboru. . Partizan je lako došao do pobede, golovima u prvom delu igre. ..Golove su postigli Đorđe Ivanović u devetom minutu i Umar Sadik u 45..Savo Milošević...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.