Pobeda pa raspust

Izvor: Danas, 05.Dec.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda pa raspust

Beograd - Fudbaleri Partizana dočekaće u nedelju Borac iz Čačka (15.00) namereni da trijumfom obeleže jesenju titulu u Jelen Superligi i da potom sa brigom manje odu na zimski raspust. Čačani u Beograd stižu kao ekipa sa najviše remija u ligi (ukupno sedam), koja se ne snalazi baš najbolje na gostujućem terenu.

- Dobro je da se stvara ne svečarska, nego jedna vrsta borbene i ratničke atmosfere. Ne bi bilo dobro da atmosfera bude svadbarska kao u košarci pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << par dana, kad je zbog povratka dva bitna igrača ambijent uveo tim u loše stanje. Gledaćemo da se nama ne ponovi loše iskustvo koje su imali prijatelji iz košarkaškog kluba... Bilo bi neprijatno da sad u poslednjem kolu nešto pokvarimo i zato moramo da se podignemo na gornje granice mogućnosti. Dolazi nam u goste neprijatna ekipa, o čemu svedoči činjenica da su majstori remija. Imaju ih čak sedam, najviše u ligi i to je tim koji nije lako savladati. Borac ima dobrog trenera, talenat u ofanzivi i napadačkoj liniji, a istovremeno to je tim koji dobro ume da igra iza lopte. Imaju i brzinu i fudbalski talenat - napomenuo je Marko Nikolić, koji neće moći da računa na Branka Ilića zbog parnih kartona, dok je Lazar Ćirković još uvek rovit.

Pobuna trenera

Svi treneri u Omladinskoj školi Partizana potpisali su zajedničko saopštenje u kome su naveli da mesecima nisu primili plate i da su mnogi od njih zbog toga u dugovima da bi prehranili porodice. Niko iz uprave sa njima nije razgovarao u vezi sa teškim položajem u kojem se nalaze, a svi prethodni dogovori su iznevereni. Treneri su naveli da je klub poslednjih godina prodajom igrača iz sopstvene škole zaradio više od 50 miliona evra, a ljudi koji su ih stvorili bukvalno nemaju za elementarne potrebe. Pismo su, između ostalih, potpisali asovi Partizana, danas treneri u Omladinskoj školi: Moca Vukotić, Ilija Zavišić, Nikica Klinčarski, Duško Trbojević, Slađan Šćepović, Darko Tešović...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.