Pobeda je prioritet na estonskom minusu

Izvor: Danas, 28.Mar.2011, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda je prioritet na estonskom minusu

Fudbalska reprezentacija Srbije trijumfom posle preokreta nad Severnom Irskom (2:1) prošlog petka vratila se u trku za jedno od prva dva mesta sa kojih se direktno ili kroz baraž ide na Evropsko prvenstvo u Ukrajinu i Poljsku 2012. godine. Ipak, da bi ta pobeda dobila na značaju neophodno je da se „orlovi“ večeras revanširaju Estoncima za oktobarski poraz sa stadiona Partizana (1:3).
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Orlovi osvajaju Baltik

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Mar.2011, 07:35

Dan D za Orlove. Reprezentativci Srbije večeras će na estonskoj zimi pokušati da udahnu vazduh koji će im napuniti pluća do septembra i nastavka borbe za EURO 2012.. Da li će najbolji srpski fudbaleri juna 2012. igrati na PE u Poljskoj i Ukrajini ili će dvoboje najboljih reprezentacija Starog...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.