Pobeda, ima i Partizan svog Jovića!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda, ima i Partizan svog Jovića!

Crno-beli slavili protiv Vitorula u prvom meču na pripremama u Beleku.

Partizan je danas igrao sa rezervama protiv Vitorula i slavio je sa 1:0 u Beleku.

Savo Milošević je odlučio da na teren pošalje sledeći sastav od prvog minuta:



N. Stevanović – Lutovac, Smiljanić, Vujačić, Urošević - Šćekić, L. Pavlović –  Lakćević, Ivanović, F. Stevanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << –  Arambašić.


U nedostatku štopera, na tu poziciju je morao Milan Smiljanić, a crno-beli su iako u rezervnom sastavu bili bolji rival u prvom poluvremenu. Arambašić je pogodio prečku u 15. minutu nakon centaršuta Lutovca, a na drugoj strani Stevanović je odbranio penal Vitorulu, Picu je bio izvođač.

Ivanović je najviše pretio od fudbalera Partizana u prvom delu igre, ali golova nije bilo.

Nastavak je doneo još novajlija u crno-belom dresu, u igru su ušli golman Popović, Škrbić, Brežančić, Knežević, Čolić, Stanojlović i Jović.

Partizan je bio još bolji u nastavku, a kao kruna svega desio se gol mladog 17-godišnjeg Jovića koji je zatresao mrežu ekipe koju predvodi sa klupe Georgi Hadži.

Podsetimo, onaj najjači tim Partizana danas igra od 14 časova utakmicu protiv Krakovije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savo poludeo, povukao ekipu pre kraja! Hoće li Partizan igrati ponovo danas? (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020

Savo poludeo, povukao ekipu pre kraja! Hoće li Partizan igrati ponovo danas?..Savo Milošević je bio prilično besan na sudije tokom duela protiv Vitorula...Crno-beli su slavili sa 1:0 golom mladog Jovića koji se predstavio na ovaj način beogradskom klubu, a Milošević je nezadovoljan nekim sudijskim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.