Pobeda i remi Partizana na pripremnim utakmicama u Beleku

Izvor: RTS, 22.Jan.2020, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda i remi Partizana na pripremnim utakmicama u Beleku

Fudbaleri Partizana i poljske Krakovije odigrali su u Beleku nerešeno 1:1 (0:0) u drugom pripremnom meču pred početak proleće sezone.
Ekipa iz Humske povela je u 61. minutu golom Zorana Tošića, a trijumf je ispustila u završnici, kada je Tomas Vestenički u 86. minutu izjednačio golom sa penala.

Crno-beli su ranije danas pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rumunski Vitorul 1:0 ( 0:0) u prvoj prijateljskoj utakmici, a jedini strelac bio je Nemanja Jović u 68. minutu.
Taj susret obeležilo je i to što je trener Milošević u finišu meča povukao ekipu sa terena, a kako je kasnije objasnio, razlog je bio amaterski nivo suđenja.
Izabranici Sava Miloševića u poslednjem pripremnom susretu u nedelju igraće protiv slovačkog Ružomberoka.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Remi Partizana i Krakovije

Izvor: B92, 22.Jan.2020

Fudbaleri Partizana i poljske Krakovije odigrali su u Beleku nerešeno 1:1 (0:0) u drugom pripremnom meču pred početak proleće sezone...U prvom poluvremenu je sve bilo mirno, nijedna ekipa nije postigla gol i očekivalo se da drugo poluvreme bude efikasnije...Upravo tako je i bilo, pošto smo nekih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.