Pobeda Partizana: Penal, dva isključenja, iz 2 u 1

Izvor: N1 televizija, 08.Apr.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Partizana: Penal, dva isključenja, iz 2 u 1

Fudbaleri Partizana posle preokreta u drugom poluvremenu pobedili su Radnik sa 2:1 u prvom meču 29. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su prišli lideru Crvenoj zvezdi, koja u nedelju gostuje Radu, na samo tri boda minusa, dok su gosti iz Surdulice ostali na 13. poziciji.

Radnik je poveo u 18. minutu golom Nemanje Arsenijevića koji je iskoristio ne baš najbolju reakciju defanzivaca Partizana i sa minimalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prednošću gostiju otišlo se na poluvreme.

Drugih 45 minuta bili su mnogo interesantniji i nervozniji. Izjednačenje ekipe trenera Marka Nikolića doneo je Marko Janković efektnim golom 53. minutu, a utakmica je rešena u periodu od 75. do 79. minuta.

Najpre su sudije pogrešile i prekinule kontru Partizana zbog navodnog ofsajda Uroša Đurđevića, a već u sledećem napadu gosti su ostali s igračem manje.

: You Tube

Zbog drugog žutog kartona van igre je morao 19-godišnji internacionalac iz Gane Frensis Kjeremeh.

Nije prošalo više od 60 sekundi od izlaska mladog igrača, a sudija je pokazao na belu tačku zbog prekršaja nad Bojanom Ostojiućem. Egzekutor je bio Đurđević. Bio je to 17. pogodak u sezoni najboljeg strelca Superlige.

Buran period "krunisan" je i isključenjem Aleksandra Gojovića, takođe, zbog dve javne opomene u 79. minutu.

Crno-beli su do kraja meča imali još nekoliko odličnih šansi da uvećaju prednost, ali je golman Radnika Ognjen Čančarević bio uspešniji od fudbalera Partizana.

Ostali mečevi ovog kola na programu su u nedelju.

Pogledajte REZULTATE i RASPORED, kao i TABELU.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.