Pobeda Crvene zvezde, poraz Vojvodine od Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2010, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Crvene zvezde, poraz Vojvodine od Partizana

NOVI SAD - Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Novom Sadu ekipu Vojvodine sa 2:1 u derbi utakmici 20. kola Super lige. Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Smederevo sa 2:1, u 20. kolu Super lige Srbije i tako zadržali prvo mesto na tabeli.

Crno-beli su do vođstva došli već u trećem minutu, kada je Lomić dobro centrirao iz kornera, a loptu u mrežu "lala" glavom je poslao Kleo. Samo minut kasnije povredio se kapiten Partizana Mladen Krstajić, pa je umesto njega u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igru ušao Vojislav Stanković.

Partizan je odličnu igru u prvom poluvremenu krunisao u 45. minutu, kada je ponovo Lomić centrirao i još jednom je najviši u skoku bio Kleo.

Ekipa Vojvodine zaigrala je mnogo ofanzivnije u drugom poluvremenu, a zaostatak su smanjili u 56. minutu, kada je asistenciju Janka Tumbasovića iskoristio Mario Đurovski i pogodio sa desetak metara.

Do kraja utakmice obe ekipe imale su nekoliko dobrih prilika za gol, a Vojvodini je u sudijskoj nadoknadi vremena poništen gol zbog ofsajda u kojem se našao strelac Slaven Stjepanović.



Prvi poraz Metalca

Prvi poraz u prolećnom delu šampionata doživeo je Metalac, protiv kojeg je na Karaburmi slavio OFK Beograd sa 3:2.

"Romantičari" su poveli preko Nemanje Milića u drugom minutu, a izjednačio je Milan Perić u 25. minutu. Metalac je do potpunog preokreta došao sedam minuta kasnije golom Darka Rakočevića.

Isti igrač je auto-golom u 75. minutu doneo izjednačenje OFK Beogradu, a pobedonosni gol za "romantičare" postigao je Nenad Injac u 80. minutu.

Hajduk-Spartak 2:1

Važnu pobedu u borbi za opstanak zabeležio je Hajduk, koji je u Kuli bio bolji od subotičkog Spartaka sa 2:1. Gosti su poveli pogotkom Marka Mirića u 33. minutu, a potom je Dejan Kekezović golovima u 49. i 78. minutu doneo Hajduku preokret i bodove.

Utakmice Borac-Rad i Javor-Jagodina završene su bez golova, a pobednika nije bilo ni u duelu Mladog radnika i Metalca, koji su odigrali 1:1.

Crvena zvezda pobedila Smederevo

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Smederevo sa 2:1, u 20. kolu Super lige Srbije i tako zadržali prvo mesto na tabeli.

Crvena zvezda postigla je prvi gol u 32. minutu kada je Kadu bio precizan izvođač penala, a izjednačio je Dejan Živković u 63. minutu. Zvezda je ponovo povela u 72. minutu prvim golom Darka Lazovića u dresu "crveno-belih".

Pobedom u meču sa Smederevom debitovao je novi trener Crvene zvezde Ratko Dostanić, koji je na klupi zamenio Vladimira Petrovića Pižona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.