Pljušte kritike - Ovaj igrač Partizana je učinio sve da Partizan izgubi

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2016, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljušte kritike - Ovaj igrač Partizana je "učinio sve da Partizan izgubi"

Džamar Vilson je bio danas verovatno najslabiji igrač Partizana, malo je falilo da se zbog njega serija završi večeras.

Džamar Vilson danas ponovo nije bio na svom nivou, navijači su bili poprilično besni pošto je upravo on bio taj koji je "pogurao" Zvezdu u poslednjih nekoliko trenutaka meča.

Partizan je na 4 i po minuta do kraja imao 15 poena prednosti, ali je serijom grešaka uglavnom Vilsona dozvolio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezdi da se vrati u utakmicu i da ima čak dva šuta za produžetak.

Na veliku sreću "Grobara", Partizan je pobedio, igrači Crvene zvezde ovoga puta nisu uspeli da pogode šut u poslednjim trenucima meča.

Inače, Džamar Vilson je imao danas 4 poena, šut iz igre 1/6, imao je 4 asistencije i 4 izgubljene lopte, ukupan indeks mu je bio 1.

Vilson je učinio sve što je mogao da Partizan izgubi, ali ipak su preživeli sve napade

— Ivo Đukanović (@lord_varda) June 7, 2016
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Džikić: Kada smo zaratili, bilo je drugačije

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jun.2016, 00:09

Ponovo je Partizan većim delom bio taj koji je "vodio" utakmicu, ali je još jednom svoje navijače doveo do ludila, ovog puta i bez poklonjene pobede večitom rivalu u poslednjim minutima meča...To i pored zadovoljstva zbog pobede i vraćanje serije pred svoje navijače, brine Aleksandra Džikića...-...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.