Pljunuo sudiju – do kraja života neće gledati Partizan

Izvor: B92, 01.Feb.2023, 13:24

Pljunuo sudiju – do kraja života neće gledati Partizan

KK Partizan je kaznio navijača koji je pljunuo sudiju na jednom od mečeva u Areni.

Rukovodstvo Evrolige kaznilo je košarkaški klub Partizan sa 5.000 evra zbog nepoštovanja sudija na meču 19. kola protiv Baskonije.

Tada je jedan navijač na poluvremenu pljunuo sudiju (sudili su Emin Mogulkoč, Karmelo Paterniko i Vasilis Picilkas), >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa je klub saznao ko je to i drastično ga kaznio.

"Partizan je pokrenuo proceduru pokretanja tužbe protiv lica S. G. koje je na utakmici Partizan - Baskonia pljunulo sudiju. Lice S. G. je od strane policije legitimisano i njemu je od sada doživotno zabranjen ulazak u halu gde god da Partizan igra kao domaćin. S. G. je ničim izazvan, pri ubedljivom vođstvu Partizana i bez ikakve sumnje u bilo koju odluku arbitara učinio ovo delo. Klub će od počinioca sudskim putem potraživati naknadu štete za izrečenu kaznu Evrolige u iznosu od 5.000 evra, uvećanu za dodatne troškove.MORAMO ZAJEDNO STATI NA PUT IZGREDNICIMA U NAŠIM DVORANAMA!", objavio je Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan pokrenuo tužbu protiv navijača koji je pljunuo sudiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2023

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je pokrenuo proceduru pokretanja tužbe protiv S. G. koji je na meču Evrolige protiv Baskonije pljunuo sudiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PARTIZAN TUŽIO NAVIJAČA: Crno-beli mu izrekli DOŽIVOTNU ZABRANU dolaska na utakmice zbog pljuvanja sudije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023

Teško da će se drugi odlučiti za ovakvu stvar...KK Partizan je huliganu koji je pljunuo sudiju na meču sa Baskonijom u okviru Evrolige doživotno zabranio ulazak na utakmice crno-belih...Pokrenuta je tužba protiv okrivljenog lica, a saopštenje KK Partizan prenosimo u celosti...- KK Partizan je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.