Plavšić: Amerika je fenomenalna, nije bilo peckanja sa igračima Partizana

Izvor: RTS, 03.Feb.2017, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavšić: Amerika je fenomenalna, nije bilo "peckanja" sa igračima Partizana

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić rekao je da mu mnogo znači za karijeru vreme provedeno sa reprezentacijom Srbije i selektorom Slavoljubom Muslinom.
"Svaki poziv za reprezentaciju mi mnogo znači, svako sanja da igra za svoju zemlju. Vreme provedeno u reprezentaciji je dragoceno, kao i Muslinov poziv. Veoma poštujem tog čoveka", rekao je Plavšić novinarima na pripremama kluba na Kipru. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Plavšić je bio član reprezentacije Srbije sastavljene od igrača iz Super lige, koja je nedavno u San Dijegu igrala nerešeno bez golova sa najjačom selekcijom SAD.
On je, takođe, pohvalio i atmosferu u samoj ekipi, koja je po njegovoj oceni pružila dobru partiju i pokazala da "Super liga ima igrače za reprezentaciju".
Posebno je istakao da su se svi igrači družili međusobno, a kao primer je naveo da su on i saigrač Filip Manojlović mnogo vremena provodili sa Markom Jevtovićem i Nemanjom Miletićem iz Partizana.
"Nije bilo peckanja, nismo pričali o klubovima. Opredelili smo se da atmosfera bude odlična", rekao je Plavšić.
Kako je rekao, utisci iz Amerike su mu "fenomenalni".
"Sve je bilo fenomenalno, zemlja, grad, uslovi. Do sada se u životu nisam susreo s tim. Pun sam utisaka, sve je bilo vrhunski", rekao je Plavšić i dodao da nije imao mnogo vremena za obilazak, a da ga je najviše fascinirao Holivud.
On se u sredu pridružio saigračima iz Zvezde na pripremama na Kipru posle skoro dva dana puta od San Dijega, a već sutradan je bio u sastavu na prijateljskoj utakmici.
"Igrao sam 20 minuta u dogovoru sa trenerom, da se preznojim jer sam putovao skoro dva dana. Prijalo mi je", zaključio je mladi fudbaler.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Plavšić: Znači mnogo svaki poziv u reprezentaciju

Izvor: B92, 03.Feb.2017

Fudbaler Crvene zvezde Srdjan Plavšić rekao je da mu mnogo znači za karijeru vreme provedeno sa B reprezentacijom Srbije i selektorom Slavoljubom Muslinom..."Svaki poziv za reprezentaciju mi mnogo znači, svako sanja da igra za svoju zemlju. Vreme provedeno u reprezentaciji je dragoceno, kao i Muslinov...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.