Pirova pobeda Partizana, ipak u Ligi Evrope

Izvor: OkRadio.rs, 27.Avg.2015, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirova pobeda Partizana, ipak u Ligi Evrope

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona, pa će igrati u drugom po jačini evropskom takmičenju – Ligi Evrope. Partizan je u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za LŠ pobedio BATE Borisov sa 2:1, koji je zbog gola u gostima prošao dalje – 2:2. Šampion Srbije imao je svojih prilika u oba meča, ali su ga promašaji Živkovića u prvoj i loše reakcije odbrane u drugoj utakmici koštale plasmana. Drugu utakmicu pred više od 30.000 na stadionu u Humskoj Partizan je počeo konfuzno – mladi Saša Lukić koji je dobio šansu je prošao bez kartona...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

LE: Ima li Voša snage za čudo?

Izvor: B92, 27.Avg.2015

Fudbaleri Vojvodine dočekuju Viktoriju Plzenj (četvrtak, 20:30h) u revanš meču plej-ofa za Ligu Evrope. "Napašćemo Plzenj od prvog minuta i verujem da možemo da priredimo čudo u revanšu, uprkos minusu od tri gola", rekao je napadač Ognjen Ožegović.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.