Pijani Mateja Kežman na VMA

Izvor: NaDlanu.com, 10.Apr.2012, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani Mateja Kežman na VMA

Bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Mateja Kežman proveo je u noći između nedelje i ponedeljka osam sati u pritvoru beogradske policije pošto je uhvaćen da vozi pod dejstvom alkohola

Poznati fudbaler završio na trežnjenju zato što je vozio sa 1,3 promila alkohola u krvi, tvrdi "Kurir".Iako je negirao da je pio alkohol, saobraćajna policija je Kežmana odvela na VMA, gde su mu lekari u krvi našli 1,3 promila >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << alkohola!- Pošto je imao više od 1,2 promila alkohola u krvi, Kežman je iz bolnice odveden u policijsku stanicu na trežnjenje. Tamo je proveo osam sati, posle čega je pušten, a patrola saobraćajne policije ga je prebacila do Ljermontovljeve ulice, gde mu je bio automobil - rekao je izvor Kurira i dodao da će protiv bivšeg fudbalera biti podneta prijava.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.