Piao i Čen iz Pekinga pronose slavu Partizana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 14:50

Piao i Čen iz Pekinga pronose slavu Partizana! (foto)

Crno-beli se pohvalili podrškom iz najmnogoljudnije zemlje sveta.

Dok čekamo da se košarkaška lopta ponovo zakotrlja, Partizan je danas na svom sajtu objavio zanimljiv tekst o svojim strastvenim navijačima iz Kine.

Piao i Čen iz Pekinga, koji su ''osvedočeni prijatelji Partizana'', krenuli su ovog leta u avanturu starim putem svile, noseći simbole KK >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan, kako na sebi tako i na svom automobilu, prenose crno-beli i dodaju:

''I kada su granice zatvorene, prijatelji Partizana pronose slavu kluba širom sveta! Osvedočeni prijatelji KK Partizan, Piao i Čen iz Pekinga, krenuli su 18. jula na avanturu starim putem svile, put koja se u našoj zemlji zove i "Staza Marka Pola", noseći na sebi i svom automobilu simbole njihovog omiljenog kluba.

Od Tijandžina, preko destiancija kao što su Baodži, Tijan Šui, planine Maidži i drugih, Piao i Čen šalju pozdrave Beogradu, Srbiji i naravno, njihovom omiljenom košarkaškom klubu Partizan.






Svoju ljubav prema crno-belima, ovo dvoje ljudi je pokazalo i krajem februara ove godine, kada su donirali patike za sve igrače mlađih kategorija , od najmlađeg uzrasta do juniora.'', navodi se na sajtu Partizana.

-

-

Starim putem svile sa obeležjima #KKPartizan

Osvedočeni prijatelji crno-belih, Piao i Čen iz Pekinga, pronose slavu Partizana i u danima kada su granice zatvorene!

Više na: https://t.co/CwImFWVUum pic.twitter.com/DW32O0sDgZ

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) July 21, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.