Petrovićeva podrška Predragu Luki: Žao mi je što i on nije sa nama!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrovićeva podrška Predragu Luki: ''Žao mi je što i on nije sa nama!''

Ivan Petrović imao je trnovit put od prelaska u Partizan, a dolaskom trenera Ivana Tomića vratila mu se nada da bi u Humskoj ipak mogao da ostavi značajniji trag.

Kao što je poznato, Ivan Petrović je, zajedno sa Predragom Lukom, jesenas bio odstranjen iz ekipe, zbog odbijanja da u letnjem prelaznom roku ode na pozajmicu u neki od superligaških klubova.

I jedan i drugi su čitavu jesen trenirali odvojeno od ostalih igrača, a za Petrovića je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << taj košmar završen, pošto novi trener crno-belih Ivan Tomić računa na njega tokom aktuelnih priprema na Kipru.

On je u izjavi za TV Partizan prokomentarisao tu situaciju u kojoj se nalazio, uz žaljenje što i Predrag Luka nije vraćen među prvotimce.

''Prvo, hvala treneru što me je vratio u tim, ja sam u prethodnom periodu naporno radio na treninzima i verujem da je i zbog toga trener odlučio da me ponovo priključi ekipi.

Ne može ni da se objasni kako nam je bilo, dok se neko ne nađe u toj situaciji, žao mi je što i Luka sada nije ovde, ali nadam se da će se i on vratiti'',
istakao je Petrović.

Vezista Partizana ističe da je atmosfera u ekipi odlična, da se crno-beli spremaju za ''neki novi početak'', a konkurencije se ne plaši, iako je klub iz Humske ove zime na njegovoj poziciji angažovao Evertona.

''Mislim da ima prostora i za mene, ali tu je šef da odluči.

U proteklom periodu bilo je malih nesuglasica sa upravom, ali Partizan je klub koji ja volim, nikakvih većih problema nije bilo'',
zaključio je Petrović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.