Petrović neće u Rasing!?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2010, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović neće u Rasing!?

Početkom juna meseca Partizan i Santander su definisali uslove oko prodaje Radosava Petrovića, međutim reprezentativac Srbije ne želi u Kantabriju.

Početkom juna je predsednik Rasinga Pernija boravio u Beogradu, izgleda da je tada na nivou klubova sve dogovoreno, ali Petrović nije potpisao za Sporting. On je u nekoliko navrata izjavljivao da se pita klub, ali stvari su malo drugačije.

Klub je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svoje, Partizan je pristao na 2.5 miliona evra, ali je transfer stopirao menadžer našeg reprezentativca, Jovica Radonjić. On je naime pre nekoliko dana poručio da Petrović neće u Santander ni za 50 miliona, a ljut je na menadžera Vekića, koji je navodno rekao da Petrović i njegov menadžer "mlate praznu slamu".

U izjavi za "Sport", menadžer Zoran Vekić je pokušao da spusti loptu.

"Igram fer, doveo sam Špance u Beograd, dogovor je postignut, i time bih zaključio priču. Petrovićev menadžer mora da izdejstvuje najbolje moguće uslove za svog klijenta", rekao je Vekić.

Izgleda da u tom grmu leži zec. Naime, Španci nude pola miliona evra po godini Petroviću, što ne zadovoljava njegove ambicije, i u poređenju sa nekim drugim ugovorima igrača njegovog tipa u Primeri jeste malo.

U svakom slučaju Radonjić poručuje da nije problem da Petrović ostane u Partizanu, osluškuje vesti iz Engleske i Portugala, odakle bi trebalo da se jave Vest Hem i Porto....do tada Raća ostaje u Partizanu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.