Petrović naredne četiri godine u Partizanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2014, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović naredne četiri godine u Partizanu

Doskorašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca Ivan Petrović, koji je proletos bio zvezda Jutjuba zahvaljujući pogotku sa pola terena protiv Javora, potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa ekipom Partizana.

"Ostvario mi se dečački san, Partizan je moja prva ljubav otkad treniram fudbal i nadam se da ću se brzo prilagoditi novoj ekipi. Očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se kroz igre u Partizanu približim i mladoj reprezentaciji Srbije", rekao je Petrović, koji će nositi dres sa brojem 28, na promociji na stadionu u Humskoj.

Petrović, koji igra na sredini terena, ponovio je da je za njega bila zainteresovana i Crvena zvezda, ali da je presudila želja da igra za klub za koji navija i istakao da se nada kako će i u crno-belom dresu postizati efektne golove.

Trener Partizana Marko Nikolić istakao je da veruje da Petrović u crno-belom dresu može da dostigne i reprezentativni nivo i najavio još pojačanja u narednom periodu.

"On spada u grupu mladih i talentovanih igrača, a već ima dosta toga iza sebe. Znam ga iz omladinske reprezentacije, verujem da može da napreduje i pokaže šta zna i ume", poručio je Nikolić.

Petrović je drugo pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku, nakon Slovenca Branka Ilića.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan uzeo Zvezdi "golgetera sa centra terena": Ivan Petrović u Humskoj

Izvor: Blic, 04.Avg.2014

Doskorašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca Ivan Petrović, koji je proletos bio zvezda Jutjuba zahvaljujući pogotku sa pola terena protiv Javora, potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa ekipom Partizana..."Ostvario mi se dečački san, Partizan je moja prva ljubav otkad treniram fudbal i nadam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.