Petrović: Vitese pravi izbor

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović: Vitese pravi izbor

Ostao je Partizan je bez Radosava Petrovića! Srpski reprezentativac je napustio pripreme crno-belih na Pohorju, otišao za Beograd, a u nedelju se seli za Arnem, gde će dan kasnije potpisati petogodišnji ugovor sa Viteseom.
Posao je završen tokom srede, ali su iz Partizana tek dan kasnije saopštili zvaničnu verziju, iako je direktor Mladen Krstajić uporno ponavljao kako „nema ništa novo”.
- >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Malopre mi je direktor saopštio da su se klubovi dogovorili, u ponedeljak putujem na lekarske preglede i promociju – rekao je Petrović.

Licitacija gde će nastaviti karijeru trajala je godinu ipo dana, izbor je pao na Vitese.
- U dosadašnjim slučajevima izostajao je kompromis, ali sad su zadovoljne sve tri strane. Izabrao sam dobar klub, sjajnu ligu za afrimaciju, pri ruci će mi biti Slobodan Rajković, a sve najlepše o novom klubu govorio mi je zemljak sa Uba, Nemanja Matić, doskorašnji član Vitesea.
Dodatne informacije o novom klubu dobio je od fudbalera koji su nosili i crno-beli i žuto- crno dres.
- Golman Vladimir Stojković i novajlija Aleksandar Ranković uveravaju me da sam povukao pravi potez. Kažu da je grad lep, a da se fudbal u njemu tretira na sjajan način. Neće mi biti problem ni jezik da naučim.
U dresu Vitesea biće na oku jačih klubova.
- O tome sad ne razmišljam. Jedino sam siguran da sam napravio dobar izbor. Ovo je korak napred u karijeri, cilj mi je da se brzo uklopim i pružam dobre partije.

U polučasovnom monologu, Petrović je zahvalio svim igračima, trenerima, funkcionerima i navijačima na saradnji za tri godine u Humskoj 1, a aktuelna garnitura prvotimaca ispratila ga je aplauzom i ovacijama:
„Raćo, ostani”.
Obeštećenje tajna
 Crno-beli su tokom poslednjih godinu dana „držali” cenu od tri miliona evra za visokog vezistu, ali je nepoznato da li će od Vitesea dobiti tu sumu.
- To ne mogu da kažem – zagonetan je portparol Marko Vjetrović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.