Petrović: Ne vidim prepreku koja može da zaustavi Partizan

Izvor: Blic, 01.Maj.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović: Ne vidim prepreku koja može da zaustavi Partizan

Nakon što je u Jagodini domaćin savladan sa 2:0, Partizanu u narednih pet utakmica trebaju četiri pobede da bi ozvaničili osvajanje nove titule prvaka Srbije.

Jedan od onih koji su zaigrali protiv Jagodinaca, reprezentativac Radosav Petrović, ističe da crno-beli deluju nezaustavljivo.

"Ono što je najvažnije to je nova pobeda. Mogu reći da je bila rutinska, jer smo imali 11 stopostotnih šansi, ako ne i više. Šteta što nismo dali više golova, možda je i ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slađe jer smo osvojili tri boda na najtežem gostovanju u ovoj polusezoni. Ako ovako nastavimo, ne vidim prepreku koja može da nas zaustavi u pohodu ka 'duploj kruni’”, rekao je Petrović.

Partizan je subotnjom pobedom u Jagodini odmakao šest bodova prvom pratiocu, Crvenoj zvezdi koju je dan kasnije čekao duel sa Kuljanima na "Marakani".

Povezane vesti: Stanojević: Bilo je neizvesno do kraja Partizan nastavio ka tituli pobedom od 2:0 u Jagodini Za gostovanje Partizana u Jagodini karte i na stadionu crno-belih Stanojević: Protiv Jagodine počinje naš ciklus jakih utakmica Partizan rutinski protiv OFK, Zvezda se pomučila protiv Jagodine
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.