Izvor: RTS, 13.Okt.2022, 21:32

Petrić za RTS: Pokazali smo kvalitet, momci zaslužili podršku

Trener Partizana Gordan Petrić rekao je da je njegov tim pokazao da ima kvalitet i da momci zaslužuju podršku posle dve pobede nad nemačkim Kelnom u Ligi konferencije.
Trener Partizana čestitao je svojoj ekipi na pobedi protiv Kelna i rekao da je tim pokazao da ima kvalitet.

"U pojedinim momentima bilo je i teže nego prošle nedelje. Oni igraju u jakoj ligi, ali su ljudi od krvi i mesa. Momci su odradili sve što treba. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << To je signal da i imi imamo kvalitet, samo treba da im verujemo i da im se pruži podrška. Ali, kvalitet će se brzo zaboraviti, ako ne igramo dobro iz nedelje u nedelju", rekao je Petrić.
Petrić smatra da je posao trenera da opusti igrače i zada im zadatke koje oni mogu da ispune. 
"Kad sam došao, momci su dve-tri nedelje bili nervozni. Poenta je da opustim igrače i da im dam zadatke koje mogu da urade na terenu. Neka se raduju, u nedelju je novi meč. Ulaze u neki profesionalni život, što je meni drago", rekao je Petrić posle pobede nad Kelnom.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.