Izvor: RTS, 14.Avg.2022, 10:12

Petrić nije vatrogasac, ali debituje usred "požara" u kojem se nalazi Partizan

Novi trener Partizana Gordan Petrić debitovaće na klupi crno-belih u duelu protiv Mladosti GAT u šestom kolu Superlige Srbije. Partizan od 19.30 gostuje kod Mladosti u Novom Sadu, a tok meča možete pratiti na našem portalu.
Petrić je u subotu promovisan kao novi trener Partizana, nakon što je zamenio Iliju Stolicu koji je smenjen posle katastrofalnog početka sezone.

Ekipa iz Humske je trenutno u donjem delu tabele sa samo pet >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bodova iz četiri utakmice, a u međuvremenu je ispala iz kvalifikacija za Ligu Evrope od kiparskog AEK-a.
Petrić se vratio u Partizan pošto je prethodno bio deo uprave, istakao da nije vatrogasac, ali će morati da počne da gasi "požar" u kojem se klub nalazi.
Prvi izazov biće duel sa timom Mladosti GAT, koja svoje utakmice kao domaćin igra na "Karađorđu".
Mladost je trenutno na 12. poziciji sa samo bodom manje od današnjeg protivnika, a u prethodnom kolu došla je do prvog trijumfa u elitnom takmičenju.
Mladost GAT i Partizan zatvoriće nedeljni program šestog kola, pošto prethodno, od 19 časova, igraju Mladost Lučani – Radnik Surdulica, odnosno Spartak Subotica – Javor.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan: Dokazaćemo svima!

Izvor: B92, 14.Avg.2022

Fudbalski klub Partizan putem društvenih mreža najavio je naredni meč...Partizan u nedelju od 19.30 gostuje ekipi Mladost GAT u šestom kolu Superlige Srbije...Crno-beli u taj meč ulaze posle katastrofalnog starta sezone tokom kojeg su ispali iz kvalifikacija za Ligu Evrope, a u domaćem prvenstvu...

Nastavak na B92...

Partizan u 95. minutu savladao Mladost u Novom Sadu

Izvor: RTS, 14.Avg.2022

. Fudbaleri Partizana savladali su sa 1:0 ekipu Mladosti u Novom Sadu u meču šestog kola Superlige Srbije.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.