Petrić: Negde mora da curi

Izvor: B92, 11.Sep.2022, 21:34

Petrić: Negde mora da curi

Trener Partizana Gordan Petrić podelio je utiske o utakmici protiv Mladosti.

Crno-beli su ubedljivo slavili u 11. kolu Superlige (6:0), uz het-trik Rikarda Gomeša.

Petrić nije želeo da ocenjuje igru svoje ekipe.

"Oni najbolje znaju. Nakon svake utakmice im kažem da oni znaju posle svake utakmice znaju da li su dobro odigrali ili ne. Sve čestitke, posle utakmice u četvrtak, kada smo se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istrošili. Pokazali su svežinu. Mislim da smo u prvih 20-25 minuta dosta energije potrošili dosta energije, a nismo uspeli da damo gol", rekao je Petrić za "Arenu sportu".

Dosta mladih igrača je dobilo priliku da zaigra – Terzić, Jović, Baždar, Ilić...

"To sam rekao kada sam dolazio. Želja mi je da dam mladim igračima šansu kada se za to namesti. Večeras se to namestilo. Na njima je dalje kako će se razvijati, a nama je da pokažemo pravi put", dodao je Petrić.

Problematično je bilo branjenje prekida.

"Negde mora da curi. Trenutno je tako. Prošle godine je bilo par igrača koji su drugačije branili prekide. Neki igrači koji su otišli. Drago mi je što su počeli da se smeju, da uživaju u igri", zaključio je Petrić.

Partizan naredni meč igra protiv Nice u Ligi konferencije, u četvrtak od 21.00 u Humskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.