Izvor: RTS, 05.Okt.2022, 22:02

Petrić: Keln je favorit, nadam se procentima u našu korist

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je na konferenciji za medije da se nada povoljnom rezultatu u utakmici Lige Konferencija protiv Kelna.
Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Kelna u Nemačkoj u trećem kolu grupne faze Lige Konferencija u četvrtak od 21.00.

Petrić je konstatovao da se veoma brzo smenjuju utakmice kao i osećanja nakon odigranih mečeva. 
"Pre sedam dana smo bili malo tužni jer smo ispali iz Kupa, ali u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smo se ponovo radovali", rekao je trener Partizana Gordan Petrić uoči utakmice protiv Kelna u Ligi konferencija. 
Crno-beli igraju utakmicu protiv Kelna od 21.00, a direktan prenos utakmice možete pratiti na RTS 1. 
"Rekao sam pred meč sa Vojvodinom da nam je to zamajac za seriju teških utakmica i voleo bih da sutra nastavimo kao što je bilo protiv Vojvodine. Verujem da su se igrači odmorili, da su spremni i svesni šta im ova utakmica donosi. Ona je evropski izlog za igrače koji mogu da se dokažu", istakao je šef stručnog štaba Partizana na konferenciji za medije.
Keln se nalazi na sedmom mestu Bundeslige nakon osam odigranih utakmica i 13 osvojenih bodova.
Nemački Keln dočekuje Partizan nakon pobede nad Borusijom Dortmund, 3:2 u osmom kolu Bundeslige.
Petrić je konstatovao da bi bilo lepo da Partizan pobedi ekipu koja je proteklog vikenda savladala Borusiju iz Dortmunda. 
"Keln igra brzo, ali je protiv Dortmunda imao i malo sreće. Mi smo spremni, nadam se da ćemo imati procente u našu korist, pa ćemo videti kako će se utakmica završti", zaključio je Petrić, uz konstataciju da je Keln favorit.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gordan Petrić pred meč u Kelnu: Prilika igračima da pokažu koliko vrede u evropskom izlogu

Izvor: Danas, 05.Okt.2022

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić rekao je da su njegovi igrači spremni za meč 3. kola Lige konferencija sa Kelnom, koji se igra sutra (21.00) u Nemačkoj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.