Petković: A sad da vidimo šta će da uradi Partizan u Kuli

Izvor: Blic, 24.Mar.2012, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković: A sad da vidimo šta će da uradi Partizan u Kuli

Defanzivac Crvene zvezde Nikola Petković smatra da je ekipa za koju nastupa zasluženo pobedila ekipu Borca sa 2:0 u 20. kolu Jelen Superlige, te da crveno-belima sada ostaje da vide šta će da uradi vodeći Partizan čija je prednost smanjena na svega tri boda.

"Posle derbija, svaka utakmica je teška. Bilo da pobedite ili izgubite, uvek je teško posle jedne takve utakmice. Mi smo, pritom, bili u euforiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog pobede nad Partizanom (2:0 u prvom polufinalnom meču Kupa), ali smo ipak uspeli da ostvarimo cilj, da nastavimo sa pobedama", rekao je Petković.

On je pobedu nazvao zasluženom, ali i teško izvojevanom.

"Mislim da smo sve vreme držali loptu, imali smo mnogo polu-šansi i jednu veliku u prvom poluvremenu, a sve je postalo mnogo lakše posle prvog gola. Mi nekako uvek čekamo da 'otvorimo' protivnika, uvek se mučimo dok ne damo taj prvi pogdak, a onda je sve daleko lakše. Zasluženo smo pobedili i sada nam ostaje da vidimo šta će u nedelju Partizan da uradi u Kuli", rekao je Nikola Petković.

Povezane vesti: Prosinečki: Dugo smo čekali pobedu u derbiju, emotivno smo ispražnjeni Iz minuta u minut: Crvena zvezda - Borac 2:0 Kadu ušao sa klupe i primakao Zvezdu na “-3”! Na Zvezda - Borac za 100, 150 i 200 dinara Partizan protiv Slobode sa novim semaforom, Zvezda u Ivanjici nastavlja poteru
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.