Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2020, 10:27

Petar Gigić odlazi u Ujpešt

Partizan nije računao na njega

Rekao je trener Partizana Savo Milošević na početku priprema za novu sezonu da se nijedan od igrača koji su proleće proveli na pozajmicama neće vratiti među crno-bele.

Pa, kada je tako, onda je Petar Gigić, jedan od tih koji su proletos bili van Humske, rešio da potraži novu sredinu. I našao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je u Mađarskoj. U narednoj sezoni Gigić će nositi dres mađarskog Ujpešta, javlja Žurnal.

Na dolasku bivšeg napadača Mačve insistirao je trener Ujpešta Predrag Rogan, koji u Budimpešti pravi malu srpski koloniju. Pored Gigića, dres ljubičasto-belih nosiće i Nikola Mitrović, Filip Pajović i Branko Pauljević.

Nije uspeo Petar Gigić da se izbori za šansu u Partizanu. Došao je prošlog leta iz Mačve, ali se posle šest meseci vratio u Šabac kao pozajmljeni igrač.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.