Petar Božić: Stiže pojačanje!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Božić: Stiže pojačanje!

„Nadam se da ćemo uskoro osetiti čar pobede“, kaže Aleksandar Cvetković

Trener Partizana Petar Božić rekao je da ekipi potrebno vreme da pronađe igru i otkrio da se radi na dovođenju još jednog pojačanja.

Crno-beli su na startu ABA lige izgubili od Metalca u Valjevu (64:67) i Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici (59:76).

Čeka nas jako težak posao, moramo da izvučemo pouke iz prva dva meča i iz agresivne odbrane tražimo lake >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poene u napadu. Imamo dosta novih momaka sa drugačijim ulogama, Cvetković i Perović su se kasno priključili i to su neki od razloga naših oscilacija“, rekao je Božić na konferenciji za medije u hali Pionir.

On je dodao da je zadovoljan kako je njegov tim odigrao prvo poluvreme u Valjevu i da je to recept za naredne utakmice.

Bilo je i dobrih momenata i protiv Megee, posebno kada smo stizali razliku. Nažalost, više loših. Potrebno nam je vreme, ali ga nemamo. Nećemo da trazimo opravdanje, već da nastavimo da radimo i ispravimo greske“, rekao je Božić i poručio da crno-beli rade na dovođenju jos jednog pojačanja i da veruje da tim nije kompletiran za ovu sezonu.

Plejmejker Aleksandar Cvetković rekao je da je atmosfera u ekipi dobra, uprkos porazima na startu ABA lige.

Sve su ovo mladi i pošteni momci, atmosfera je dobra, a sigurno ce otići na viši nivo sa pobedama. Ubeđen sam da će ih biti. Treniramo svaki dan da bismo pobedili, niko ne voli da gubi i nadam se da ćemo uskoro osetiti čar pobede“, rekao je Cvetković.

Utakmica trećeg kola ABA lige između Partizana i MZT-a igra se u utorak od 21 sat u Pioniru.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZANU POTREBNO VREME, ALI GA NEMA: Božić ima recept kako crno-beli treba da igraju

Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2015

Partizan je sa dva uzastopna poraza startovao u ABA ligi, a trener Petar Božić kaže da je ekipi potrebno vreme da pronađe igru.. . Crno-beli su izgubili od Metalca u Valjevu (67:64) i Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici (76:59).. - Čeka nas jako težak posao, moramo da izvučemo pouke iz prva dva meča...

Nastavak na HotSport.rs...

ABA LIGA: Partizan u ‘Pioniru’ s MZT-om, Zvezda gostuje Zadru

Izvor: HotSport.rs, 06.Okt.2015, 10:31

U utorak i sredu po kalendaru regionalne ABA lige na rasporedu su mečevi trećeg kola ovog košarkaškog takmičenja.. . Košarkaši Partizana u dosadašnjem toku šampionata opravdali su reči potpresednika Miroslava Berića koji je pred start prvenstva kazao da će “ovo biti najslabiji tim crno-belih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.